Inleiding

 

De Mooie Hoed

 

Anoushka Moes
De Mooie Hoed

Home

Inleiding

Actueel

Collectie

Cadeautips

Hoedentips

Workshops

Contact

Diversen


De Mooie Hoed
Julianalaan 236
3722 GW  Bilthoven
telefoon:
06 24504421
E-mail: info@demooiehoed.nl

Uitsluitend op afspraak geopend!

 

 

Onder de naam De Mooie Hoed ontwerpt en maakt Anoushka Moes couturehoeden, headpieces en andere modeaccessoires, zoals sieraden, tassen, sjaals en vlinderdassen. Haar creaties zijn stuk voor stuk unica, gemaakt met oog voor detail en perfect afgewerkt. Speels, opvallend, gedurfd, of juist bescheiden en ingetogen. Het is maar waar u voor kiest!

Bij 'Collectie' vindt u een wisselende expositie van hoeden en headpieces van De Mooie Hoed. Voor zover nog beschikbaar, zijn deze te koop, maar ze dienen ook als bron van inspiratie. Want uiteraard kunt u een hoed, headpiece of haarversiering naar eigen wens en op uw eigen maat laten ontwerpen en maken, al dan niet in combinatie met een ander accessoire. Na afspraak bent u van harte welkom in het atelier van De Mooie Hoed te Soest.

Zin om zelf eens een hoed te maken? Geef u dan op voor een van de workshops van De Mooie Hoed. Maak een hoed van stof, van sinamay, creëer een headpiece of maak bloemen van zijde! Of kies voor een creatie van buntal.

Iets te vieren? De Mooie Hoed luistert uw feest graag op met
een spetterende hoedenshow. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Bij 'Actueel' vindt u informatie over de activiteiten van De Mooie Hoed; daar treft u ook een nieuwsarchief aan en een mogelijkheid u te abonneren op de gratis E-nieuwsbrief.

Cadeautips: de cadeaubon van De Mooie Hoed, het boekje 'Growing Hats', vlinderdassen van De Mooie Hoed, handige paraplu's, hoedendozen...

 

 

Headpiece op diadeem

Headpiece van crin, veren en zijde.

 

 

 

Foto's op deze website (tenzij anders vermeld): Anoushka Moes, Esther van Dam Fotografie, Barend Houtsmuller.

� website: De Mooie Hoed, 2003 t/m 2010